Házirend

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy a foglalás elküldésével tudomásul veszitek és elfogadjátok a házirend szabályait!

Bízunk benne, hogy a nálunk töltött időt igazán felhőtlenül sikerül megélnetek. Amíg itt vagytok nincs más dolgotok, csak Nevetni és Szeretni.
Igyekeztünk a házat úgy kialakítani, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt, reméljük minden tetszik majd Nektek.

Éppen ezért arra kérünk, vigyázz a vendégházra,hogy más is élvezhesse, amit Ti kaptatok.
Elérhetőségek: (Mobil.: +3620 482 7413 vagy a +36 20 802 5259).
A ház 14 órától fogad Titeket szeretettel és tisztán.
A szállást az elutazás napján 10:00 óráig el kell hagyni.

Nappali

Kötelesek vagyunk vendégeink személyes adatait az okmányaik szkennelésével továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Kérjük a személyi azonosító okmányt a megérkezés után add át a fogadó személyzetnek szkennelés céljából. Amennyiben az okmány átadása megtagadásra kerül, sajnálatos módon a foglalást azonnal töröljük.

Az udvaron vagy a túrák alkalmával elszakadt a ruhája? Vagy leszakadt egy gomb? Tűt és cérnát a  szekrényben találtok. Ha esetleg bármi kisebb baleset érne,itt találtok sebtapaszt és jódot is .
A faszénen sütött  étel ízét pótolni nem tudjuk, ám gáz grillen elkészülhet a sült.
Annak érdekében, hogy a házban továbbra is kellemes, tiszta illat maradhasson a dohányozni vágyók részére kint a teraszon helyeztünk el hamutálat. Kérjük ezen kellemes kinti környezetben dohányozzatok. Az IQOS és az elektromos cigaretta sem megengedett a házon belül!

Házi kedvenc sajnos nem hozható.

Az adott helyek kivételével szigorúan TILOS! a vendégházban gyertyát, mécsest használni! 
Bulikat és rendezvényeket tartani tilos, kérjük ne hangoskodj, tiszteld a természet és az állatok  nyugalmát!
A dézsába ételt és italt bevinni szigorúan tilos! A dézsát mindenki saját felelősségére használhatja.

A vendég felelőssége értelmében a szálláshely szolgáltatást teljeskörű és saját felelősségére veszi igénybe és teljeskörű felelősséggel tartozik a többi vendég és magatartásuk vonatkozásában is. A rongálás okozta károk költségei a Vendéget terhelik. A Vendég kártérítési kötelezettsége akkor is fennáll, ha a károsult kárának megtérítését közvetlenül a Szolgáltatótól jogosult követelni. A kártérítés összege a kár jellegétől függ, melyet a Szolgáltató, vagy képviselője határoz meg. A káresetről Szolgáltató köteles a Vendéget értesíteni, legkésőbb a távozás utáni 2 napon belül. Az okozott kárról Szolgáltató fényképet készít, melyet eljuttat a kár okozójához. A kár okozója, illetve a Szerződő fél (Vendég) egyetemlegesen kötelesek megfizetni a Szolgáltató felé az okozott kárt. A fentiekkel összhangban a Szolgáltató nem felel.

A Vendég által behozott elektromos berendezésekért, az azok okozta  károkért a vendég a felelős A Vendég által saját maga okozott károkért. A Vendégek körén kívül álló elháríthatatlanul bekövetkezett károkért A szálláshely közösségi tereiben, illetve szobáiban hagyott személyes tárgyakért, értéktárgyakért, készpénzért.  Minden tőlünk telhetőt megteszünk vendégeink biztonsága érdekében , azonban a házban, illetve az parkolóban lévő személyes vagyontárgyaikért, valamint a ház és környezete nem rendeltetésszerű használatából eredő személyi sérülésekért,  felelősséget nem tudunk vállalni. A házban csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak.

Vendég fogadása: a házba nem bejelentett személy csak a Szolgáltató előzetes értesítése és jóváhagyása mellett tartózkodhat, az éjszakát nem töltheti ott. A házban, a kertben, valamint a kapcsolódó utca szakaszon pirotechnikai eszközök használata szigorúan tilos. Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok!A benti berendezési és használati tárgyakat ne vigyétek ki a teraszra!A dekorációs tárgyakat ne használjátok!A nem rendeltetésszerű használatból okozott károkért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt kötelesek megtéríteni. Mivel a telek elég meredek ezért gyermekek csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak az épületen kívül.  Esős,csúszós,havas időben a kültéri lépcső,felhajtó csúszhat,kellő figyelemmel használjátok a balesetek elkerülése végett. Az ebből adódó sérülések,bármilyen baleset nem a vendéglátó felelőssége,ezért felelősséget nem vállal.

 Bízunk benne, hogy az erdei levegő, az itt szerzett élmények visszahoznak Titeket hozzánk és legközelebbi idelátogatásotok alkalmával úgy térnétek vissza, mintha Haza jönnétek.

És bár a búcsú mindig nehéz, kérjük távozásotokat legkésőbb 10 órára időzíteni. Abban szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy távozásotokkor  a házat közel olyan rendben hagyjátok el, ahogy érkezéskor átvettétek.  

Kellemes, pihentető, nevetéssel teli napokat kívánunk.

Marcsi és Zoli